Aalborg Portland

7.
November
2016Posted in Erhverv

Aalborg Portland

Aalborg Portland A/S havde brug for større konferencefaciliteter med adgangsforhold, der ikke generede den øvrige administration.

Løsningen blev dette højloftede rum, der blev skabt ved at indlægge ny tagkonstruktion med samme ydre dimensioner som det eksisterende tag. Herefter blev den eksisterende tagkonstruktion fjernet. Ved at gøre det på denne måde kunne tagkonstruktionen skiftes uden at taget på noget tidspunkt i processen blev åbnet.

Belysningen i konferencerummet blev udført af fa. Sandlux efter arkitektens tegninger.

Løsningen med det hvælvede loft sikrede en god akustik i rummet.

Projektet blev realiseret i nært samarbejde med ark maa Grete Butler.

Projektfakta

Navn:
Aalborg Portland · Konferencerum

Byggeri:
Ombygning i administrationsbygning

Adresse:
Rørdalsvej 44
9000 Aalborg

Bygherre:
Aalborg Portland A/S

År:
1999

Ingeniør:
Niras A/S

Areal:
Konferencerum 120 m²