Hvem er Rottbøll & Partners

Arkitektfirmaet Rottbøll & Partners opstod i 2016 som en fusion af to erfarne arkitektvirksomheder, arkitektfirmaet Rottbøll og A+ Arkitekter. Rottbøll & Partners drives af arkitekt maa. Preben Rottbøll og arkitekt cand.polyt Mirza Aleckovic, der tilsammen har 40 års erfaring inden for arkitektur, indretning, design og planlægning - både i privat og offentlig regi. Kig forbi vores hyggelige tegnestue der ligger placeret centralt i Aalborg.

Mirza Aleckovic

Med en holistisk tilgang til arkitekturen, ønsker vi at skabe de bedste rammer for vores bygherrer og brugere af bygninger. Vi er engageret i at skabe bæredygtige løsninger, der gavner klimaet, både ind og ude. Som civilingeniør i arkitektur, har jeg en skarp sans for formgivning og detaljer. Samtidig besidder jeg en bredt viden i tekniske aspekter, materialer og konstruktion, så der gennem en integreret design proces skabes spændende bygningsværker.

Preben Rottbøll

Uddannet på Arkitektskolen i Aarhus 1975

Med 44 års erfaring indenfor byggeri og indretning satser vi på - med indlevelse i opgaverne. Ud fra bygherrernes særlige ønsker er det vores mål er at skabe levende, bæredygtige byggerier, der vil blive af varig værdi for brugerne og den natur, de er en del af.

Arkitektur

Vores opfattelse af den arkitektoniske løsning er både enkel og krævende. Vi ønsker at skabe optimale løsninger for de mennesker, der skal være brugere af projektet i såvel boligmæssige som arbejdsmæssige sammenhænge. Vi stræber efter, at vores arkitektur skal fremme livskvalitet og velvære og skabe værdi for både brugere, bygherrer og det omgivende samfund.

Arkitektfirmaets kerneydelser er indenfor skitsering, projektering og arkitekt- og byggerådgivning. Vi er med i processen fra de første ideer til den sidste detalje under hele byggeriets fuldførelse. Vi arbejder aktivt med bæredygtighed og med at optimere byggeprocessen.

Vi har fokus på at samarbejde med vores bygherrer i alle faser og arbejder med en stor ansvarlighed for byggeriets økonomi til bygherrens sikkerhed. Vores udgangspunkt er altid i den individuelle opgaves karakter og muligheder på det aktuelle sted. Vi tager skyldigt hensyn til de eksisterende forhold.

Arkitekt- og Byggerådgivning

Vi har stor ekspertise og erfaring indenfor en bred vifte af byggeri, design og indretning. Vi har arbejdet med villaer, boligbyggeri, erhvervsbyggeri, administrationsbyggeri, byggeri indenfor sundhedssektoren, institutionsbyggeri indenfor ældreomsorg, børnehaver, vuggestuer og institutioner for børn og voksne med specielle behov, hoteller og konferencefaciliteter. Desuden har vi erfaring indenfor maritimt design, hvor vi har vi nogle ret spektakulære referencer. Indenfor designområdet har vi medvirket til innovative opgaver indenfor produktudvikling.

Vi har erfaring i at arbejde med private og offentlige bygherrer i et udviklende samarbejde. Vi har fokus på at løse brugernes ønsker og behov i et optimalt resultat gennem et morsomt og givende forløb. Resultatet bliver oftest et byggeri, der overstiger bygherrens forventninger og giver alle en god og berettiget fornemmelse af egen medvirken. Vi satser meget på at give vores bygherrer en god oplevelse af hele forløbet og vi giver al vores ekspertise indenfor rådgivning i alle aspekter videre i dette samarbejde.

Vi vil og har altid villet, at alle skal have en god oplevelse i forbindelse med et byggeri – det gælder først og fremmest bygherren, men også håndværkere i forbindelse med udførelse. Dér vil vores erfaring i venlig og bestemt styring og tilsyn af byggesager være af stor betydning.

Vi støtter

Vi er medlem af